Odbijena dokapitalizacija Alposa

Bez autora
Oct 19 2011

Dioničari slovenskog Alposa, koji je u prisilnoj nagodbi, na jučerašnjoj su skupštini odlučno odbili od strane uprave predloženu dokapitalizaciju vrijednu 27 milijuna eura kojim bi se kapital društva povećao na nešto više od 28 milijuna eura. Protiv dokapitalizacije glasovalo je svih šest vjerovnika. Dioničari su se upoznali s izvješćem uprave u kojem stoji da je Alpos u prvih osam mjeseci ove godine zabilježio 2,2 milijuna eura čistih prihoda od prodaje i oko 5 milijuna eura čistog gubitka, odnosno 21,3 milijuna eura uz preneseni gubitak. Uprava ocjenjuje da je Alpos dugoročno nesposoban za plaćanje.

Odbijena dokapitalizacija AlposaDioničari slovenskog Alposa, koji je u prisilnoj nagodbi, na jučerašnjoj su skupštini odlučno odbili od strane uprave predloženu dokapitalizaciju vrijednu 27 milijuna eura kojim bi se kapital društva povećao na nešto više od 28 milijuna eura.

Kako se neslužbeno doznaje, protiv dokapitalizacije glasovalo je svih šest vjerovnika.

Dioničari su se upoznali s izvješćem uprave u kojem stoji da je Alpos u prvih osam mjeseci ove godine zabilježio 2,2 milijuna eura čistih prihoda od prodaje i oko 5 milijuna eura čistog gubitka, odnosno 21,3 milijuna eura uz preneseni gubitak. Uprava ocjenjuje da je Alpos dugoročno nesposoban za plaćanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik